En lördag i Kungälv.

Koffein koffein koffein. En till dig och en till mig. Gott folk, detta är vad som händer när man går knappa veckan utan innebandy. Man förlorar greppet helt och hållet, hela världsbilden raseras. Jag kategoriserar läget som upproriskt. Lite som när lille Galileo snackade om att jorden inte alls var mittpunkten och att den dessutom var rund. Kättare!

Vi har ju naturligtvis bara ärliga och hedervärda människor i Tjalls, riddare som vi är, så om frågan kommer upp om att vi hållt igång under de "lediga" dagarna, tips från coachen: nicka och le. Nu var det så dags att få sig sin dos av leksakerna och för att sysselsätta alla slog vi till på två b-lagsmatcher samtidigt. Otroligt spännande, matchen i matchen slutade med vinst till våra trupper som befann sig i Lundbystrand 11-2. Vi som irrat uppåt i landet mot kexsstaden vann med blotta 6-2, men jag känner nog ändå att vi var snäppet vassare. Jag personligen hade gångtävling med några från Marstrand, vilket var väldigt uppskattat ända tills Klas påpekade att påfyllningen var lite risig. Matchen i sig var en rätt studsig historia med ganska frisläppta domare som lät det mesta fortgå. En bentackling där, en obstruktion där, hands någon? Man tackar. Alltid trevligt med lite lördagskänsla på en måndag. För det var måndag idag eller hur var det jag-gick-upp-halv-fem-Klas?

Kungälvs Idrottshall kan inte riktigt stoltsera med något vidare underlag. Murrig (väldigt höst-08), mörk och raspig parkett vilket gav var och varannan kotte lite extra styrfart. Golvet var så hjälpsamt att jag tror att hela två skott avlossades från backplatsen. Ett letade sig till och med till nätet. Ni förstår nu hur illa ställt det är, när till och med fröken Ekollon snubblar in ett mål! Något att också skriva på vykortet hem till mamsen är den öronbedövande slutsignalen. Intressant hur man kan ha den så lågt när den faktiskt är ämnad för människor.

Jag har sagt det förut, allt sitter i stickan. Vårda den ömt.

Låt budskapen flöda
Postat av: Sarah

Jasså, Ullebulle slår till när man minst anar det. Me like

2008-11-04 @ 00:16:31
URL: http://sarahbronsman.blogg.se/
Postat av: klingan

du e grym

2008-11-04 @ 18:13:31
URL: http://sanilainen.blogg.se/
Postat av: mirja

sticka ja.. jag väntar fortfarande och har insett att den inte ens är nära en snygg miss-match med våra prylar.



Förslag: Pysselstuga kvällens tema: Pimp my "Dare to ride the big one?". Kan även komma med massa fantastiska veggotips ulle, man skulle kunna säga att jag har en fot inne :)

2008-11-05 @ 11:33:01
URL: http://mirjalenes.blogg.se/
Postat av: Anna

Har hittat en bra juleklapp till dig Ulle, vad säger du om denna?

Cube" rel="nofollow">http://www.coolstuff.se/HighCube

2008-11-05 @ 16:24:36
URL: http://kvinnan.blogspot.com
Postat av: Anna

Försvann min kommentar nu?

Iaf, hittade en bra sak du kan önska dig i julklapp.

Cube" rel="nofollow">http://www.coolstuff.se/HighCube

2008-11-05 @ 16:27:04
URL: http://kvinnan.blogspot.com
Postat av: Anna

okej. de kommer alltså inte upp direkt. Skönt att man får veta det.

2008-11-05 @ 16:27:40
URL: http://kvinnan.blogspot.com
Postat av: Sarah

Spamvarning på Anna! Som förövrigt också lurar till sig läsare ;)

2008-11-06 @ 12:08:28
URL: http://sarahbronsman.blogg.se/

Hit me with your best:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0