Lejonhjärta vs. Saladin.

Jag vet inte Guillou nämner Richard i Arn-filmerna, men att Herr Lejonhjärta och Saladin är medeltidens mest välkända antagonister är allmänt känt. Ungefär som vårt förhållande med Surte. Alltid varit så, ända sedan juniortidens glada dagar. Jag menar vi är ju riddare därav Lejonhjärta-kopplingen och Surte på S, så där får vi även klämt in Saladin. Kvinnlig logik, simpel och självklar.

Ett derby som hade stor inverkan på fler än anat och en viktig match. Surte som fått en sådär start, men mött topplagen, var därför lite svåra att avläsa. Vi, som hade derbyrevansch att uthämta från slaget i Torpa, var ordentligt laddade. Nerver nerver, alltid dessa nerver, få förunnat att kunna omvandla dem till något konstruktivt. Personligen tappade jag fattningen någonstans efter, ja, "nedsläpp". Tack o hej för den tankeverksamheten. Tur som vi har, så har vi en utav de bästa lagkaptener man kan ha; Mathilda Johansson. Hon inte bara hörs mest på plan, alltid på och peppar alla, i matchen gick hon även ut och visade vägen på banan. Har längtat så efter att få säga det: She was on fire!
   Fröken Klinga gjorde även sitt jobb, som så många gånger förr, och även vår Ragge fick bröta in några pinnar. Hon som annars är rätt så fin i kanten så det var kul att se att hon körde igång veven.

Många onödiga utvisningar hos Surte ledde till att vi fick spela power-play en hel del. Alltid trevligt att rulla boll lite och få dem att springa livet ur sig, tre-fyra kassar kom till tack vare brist på Surteiter. Erkännas bör dock att Surte hade några chanser att hetsa stämningen lite, men denna afton hade vi inte bara världens bästa lagkapten på plan, matchens stora gigant var Gullet i mål som räddade oss från ett nervöst sammanbrott.

Riktigt gott att få med sig tre pinnar och utan att låta alltför stöddig vill jag säga att vi inte ens presterade vårt bästa.

Matchens;
Guldollon går till Gullet för att hon helt klart gav oss en uppvisning i målvaktsarbete.
Silverollon går till Sani för att hon lyfter laget med sitt spel rakt mot mål.
Bronsollon går till Mathilda för att hon var störst på plan.

Ett hedersollon ska skänkas till Klas som slog slag i saken och skällde ut oss. Ett litet wake up call, välförtjänt.

Stanstad är nästa, och vi ska göra en bra träningsvecka för att visa skånskorna vår bästa sida.

Låt budskapen flöda
Postat av: mirja

Ulle det här med guld, silver och bronsollon känns inte som att det ligger helt bra i munnen..

2008-11-12 @ 14:36:12
Postat av: Gullet

man tackar för berömmet, blir ju nästan generad. men för all del, fortsätt gärna, smöra på bara. ;)



förresten mirja, vadå, brukar du ha ollon i munnen? :S

2008-11-12 @ 18:25:56
URL: http://gullme.blogspot.com
Postat av: klingan

vad skulle vi utan gulliga gullet;)

2008-11-13 @ 00:17:59
URL: http://sanilainen.blogg.se/

Hit me with your best:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0